Motocicliştii adună bani şi cadouri pentru copiii orfani din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În 18 septembrie, un convoi format din zeci de motociclişti porneşte din Sibiu într-o călătorie a speranţei şi a bucuriei. Motociclişti din ţară şi din străinătate se adună la Sibiu pentru un eveniment caritabil mai aparte, Toy Run.

CITIŢI ŞI:

Marş în memoria motociclistului sibian Nick Lombardia

Un motociclist austriac a murit în munții din apropiere de Orlat

Evenimentul este creat de clubul sibian Crazy Bike şi îşi propune să aducă o rază de lumină în viaţa copiilor din orfelinate. În fiecare an, motocicliştii se adună în Sibiu, strâng bani, jucării şi tot felul de alte cadouri pe care apoi le duc spre un orfelinat din ţară.

Primul eveniment a avut loc în anul 2006 iar de atunci, copii din Mediaş, din Sighişoara şi din Hunedoara au primit vizita convoiului de motociclişti şi s-au bucurat împreună cu bikerii de cadourile primite. Anul acesta, Toy Run va avea loc în data de 18 septembrie. Punctul de întâlnire al motocicliştilor va fi Piaţa Huet, de unde se va pleca spre centrul de plasament ales pentru ediţia din acest an.

Destinaţie secretă
Din motive ce ţin de siguranţa deplasării în trafic a convoiului şi de contabilizarea donaţiilor în bani sau obiecte, destinaţia va fi anunţată doar în ziua plecării. „Vrem ca toţi participanţii să se adune la start pentru a putea colecta şi contabiliza donaţiile. Vrem să împiedicăm ca la fiecare intersecţie să fim aşteptaţi de un grup de motociclişti care vor să se integreze în convoi pentru că este periculos şi nici nu se poate merge într-un ritm constant”, spune Andy Fazekas, unul dintre organizatorii evenimentului.

Majoritatea donaţiilor, în special cele în bani, vor veni din partea motocicliştilor ce vor face parte din acest convoi însă sibienii pot contribui la succesul acestei campanii în dimineaţa zilei de sâmbătă, 18 septembrie. Detaliile legate de traseu se vor stabili cu 20 de minute înainte de plecare. Convoiul va merge fără pauză până la destinaţie unde motocicliştii vor petrece mai bine de trei ore cu copiii. După masa de prânz, convoiul va reveni la Sibiu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite