Un motociclist austriac a murit în munții din apropiere de Orlat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A cutreierat în lung şi în lat, sute de kilometri de traseu accidentat, dar şi-a găsit sfârşitul în judeţul Sibiu. Un austriac de 51 de ani a murit în această seară în zona Orlatului, la peste 1100 de metri altitudine.

CITIȚI ȘI:

Femeia ucisă în Germania este originară din orașul sibian Cisnădie

VIDEO - Un bărbat strivit şi altul decapitat de o cisternă, pe DN1 (GALERIE FOTO)

VIDEO - A zburat cu Mercedes E Klasse zece metri în gol pe DN 14

Austriacul se afla în zona montană, alături de mai mulţi amici, toţi motociclişti. Urcaseră cu toţii, pe teren accidentat, pe potecile strâmte de pe Valea Orlatului. La un moment dat le-a spus prietenilor că se simte foarte rău. Motocicliștii au sunat la 112, iar un echipaj SMURD Sibiu, s-a deplasat în zonă pentru a acorda primul ajutor. Pentru că accesul în zonă a fost extrem de dificil, SMURD-ul a solicitat ajutorul salvamontiștilor. O echipă condusă de Adrian David, șeful Serviciului Salvamont Sibiu, a ajuns în scurt timp la fața locului. ”A fost o intervenție la 1.100 de metri altitudine, pe un drum forestier. O bucată din drum am mers cu mașina, dar apoi pe o porțiune de aproximativ 500 de metri, am mers pe jos, iar traseul a fost destul de dificil”, a declarat Adrian David.

Resuscitat o oră

Din păcate, bărbatul a făcut stop cardiac iar medicii de la SMURD, nu au putut face nimic pentru austriac. ”Din păcate manevrele de resuscitare nu l-au mai adus la viață pe bărbat și s-a constat decesul acestuia. S-a făcut tot ce era posibil”, a mai spus Adrian David.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite