Modificări de sensuri în Piaţa Armelor din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultima şedinţă de anul acesta a Comisiei de Circulaţie în municipiul Sibiu, reprezentanţii instituţiilor au fost avizate schimbări de sensuri de rulare şi schimbări în sistemul de trafic într-o intersecţie destul de circulată din Sibiu.

CITIŢI ŞI:

Centura ocolitoare a Sibiului a schimbat circulaţia pe Magheru

Primăria pune încă un semafor pe Victoriei

Deschiderea centurii ocolitoare reconfigurează traficul si semafoarele din Sibiu

În zona Piaţa Armelor se vor schimba sensurile de rulare. În Piaţa Armelor şi pe porţiunea de pantă situată între Piaţa Armelor şi intersecţia străzilor Konrad Haas şi Tribunei, traficul se va desfăşura în regim de sens dublu. Pe strada Pânzarilor situată în aceeaşi zonă, sensul de circulaţie se va inversa, adică circulaţia se va desfăşura pe un singur sens, dinspre strada Măsarilor către Piaţa Armelor.

Modificări şi pe Magheru
La ieşirea de pe strada General Magheru în strada Constituţiei va fi permis şi virajul la stânga, dat fiind faptul că intensitatea traficului a mai scăzut, iar strada Constituţiei nu mai este tranzitată de traficul greu.

Această modificare va fi efectuată prin marcaj şi prin reglarea semaforizării, imediat de condiţiile meteo permit executarea acestor lucrări.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite