Microstagiune cu patru premiere, la Teatrul Naţional „Radu Stanca“ din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De astăzi până duminică, sibienii amatori de teatru vor avea parte se o serie de surprize din partea actorilor sibieni.

CITIŢI ŞI

Actorii de la Teatrul Radu Stanca din Sibiu au „redus“ spectacolele cu 25%

Aceştia au pregătit patru spectacole în premiră, cu care vor veni în faţa publicului. Primul dintre acestea, „ Opinia publică“, va fi prezentat în această seară, de la ora 19.00, pe scena teatrului sibian.

Spectacolul a fost deja prezentat, în avanpremieră, şi a fost primit cu entuziasm de către public, potrivit reprezentanţilor instituţiei. „Femeia ca un câmp de luptă în războiul din Bosnia" este cel de-al doilea spectacol cuprins în programul microstagiunii.

Piesa va fi pusă în scenă la Centrul de Cercetări Avansate în domeniul Artelor Spectacolului, din cadrul Facultăţii de Litere şi Arte, mâine seară, de la ora 17.00. 

Şi tot mâine seară, dar de la ora 19.00, la pe scena teatrului va fi prezentat spectacolul „Felii“, de Lia Bugnar, cu actriţa Ofelia Popii. Spectacolul este unul de tip one woman show, în care Ofelia Popii interpretează rolul a şapte femei, în diferite ipostaze.

Ultima zi a microstagiunii, va aduce în faţa publicului sibian spectacolul „Don Juan vine din război“, de Odon von Horvath, în regia Ancăi Bradu. Spectacolul va fi pus în scenă la Hala Simeron, de la ora 19.00.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite