Medieşenii se distrează în week-end la camping, cu CRBL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

C.R.B.L este invitat special în cadrul proiectului Week-end de camping organizat de către Consiliul Local al Tinerilor în parteneriat cu Direcţia municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret  în perioada 26 - 27 august 2011, în zona barajului de la Ighişul Nou.

CITEŞTE ŞI:

Filme de Jiri Menzel şi producţii în idiş, la Festivalul de Film de la Mediaş

Decizia a fost luată în urma organizării unui sondaj de opinie în rândul tinerilor, acesta situându-se în topul preferinţelor tinerilor din Mediaş. Artistul va încheia evenimentul susţinând un concert în data de 27 august.

Acest proiect acordă o atenţie deosebită tinerilor, motiv pentru care Consiliul Local al Tinerilor a lansat un apel de recrutare a talentelor locale. Persoanele interesate sunt rugate să-i contacteze pe tinerii consilieri pe facebook ( www. facebook.com/CLT Medias) sau să ia legătura cu un reprezentant al primăriei.

Scopul acestui proiect este de a scoate tinerii din rutina zilnică, de a le oferi un mediu propice de socializare şi de a promova noi talente din rândul acestora. În mod concret, proiectul constă în amenajarea unei scene pentru organizarea concertelor, a unui spaţiu special delimitat pentru camparea corturilor, vizionarea de filme, precum şi în organizarea de competiţii sportive şi a unui foc de tabără.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite