Medieşenii au plătit impozite de 4 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până în acest moment, 15.147 de contribuabili persoane fizice şi-au plătit impozitul pe clădire,  pe mijloacele auto, teren construit sau teren agricol la Mediaş.

CITIŢI ŞI:

Autorizaţii,certificate şi plăţi în sistem electronic la Primăria Sibiu

Nici un sfert dintre medieşeni nu şi-au depus declaraţiile obligatorii privind numărul de imobile deţinute

Consiliul Judeţean Sibiu pierde 2.300.000 lei din cauza reducerii salariilor bugetarilor

Primăria a anunţat că suma totală încasată este de 4.147.998 lei, mai mult faţă de aceeaşi perioada a anului trecut când încasările au fost de 3.689.169 lei. Ziua de 30 septembrie a fost ultimul termen de plată a taxelor şi impozitelor locale în conformitate cu prevederile Codului Fiscal

Încasări mai bune la persoanele juridice
În ceea ce priveşte persoanele juridice suma totală încasată din plata taxelor şi impozitelor locale a fost de 12.741.432 lei , mai mult cu 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Din numărul total de persoane juridice şi-au plătit taxele şi impozitele  peste 70% dintre  contribuabili.

În această perioadă reprezentanţii Direcţiei Fiscale Locale emite somaţii şi titluri executorii pentru contribuabili care înregistrează restanţe la plata taxelor şi impozitelor locale fiind demarată astfel procedura de executare silită. „Este vorba despre 9.871 persoane fizice şi 391 persoane juridice. Pentru debitele neachitate se percep majorări de 2%, conform legislaţiei în vigoare, pe lună şi fracţiune de lună”, se arată într-o statistică a primăriei Mediaş.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite