Maşini puternice şi fete frumoase, la Sala Transilvania din Sibiu. A început Sibiu Auto Moto Show (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de maşini şi atv-uri modificate, câteva exponate de epocă, automobile offroad sau motoare enduro, demonstraţii incendiare şi un concurs de miss sunt doar câteva dintre „ingredientele“ evenimentului Sibiu Auto Moto Show, care are loc în acest week-end, la Sibiu.

CITIŢI ŞI

Cascadorii cu maşini gigant,la Sibiu

Peste 100 de participanţi din întreaga ţară, printre care şi şapte cluburi cu maşini tuning s-au strâns în parcarea Sălii Transilvania, pentru a-şi expune „bijuteriile“ pe două sau patru roţi.

Până mâine seară, atât motoarele, cât şi masinile expuse în cadrul expozitiei se vor intrece la diferite categorii, precum cel mai bun interior sau exterior, cea mai bună maşină autohtonă sau de teren, cea mai extravagantă maşină şi, nu în ultimul rând, se vor lupta pentru titlul supreme de „Cea mai frumoasă maşină a show-ului”.

image

Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc în această dimineaţă, în prezenţa a zeci de admiratori. „ În aceste zile, vizitatorii au posibilitatea de a închiria kart-uri de stradă şi de a-şi testa îndemânarea cu propriul motor enduro sau ATV pe traseul amenajat, care are o lungime de 50 de metri“, spune Dănuţ Sanda, organizator.

image

Concurs de miss
Expoziţia de maşini şi demonstraţiile de măiestrie vor fi completate în această seară, de la ora 18.00, de o prezentare de modă, la care vor participa cele zece fete care s-au înscris şi la concursul de miss din cadrul evenimentului, concurs ce va avea loc mâine după amiază, începând cu ora 16.00. Sibiu Auto Moto Show se încheie mâine seară, cu premierea participanţilor.

image

Preţul unui bilet de intrare la eveniment este de 10 lei, iar copiii de până la 12 ani beneficiază de intrare gratuită, dacă sunt însotiţi de un adult.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite