„Pieţarii“ se vor ocupa de ridicarea maşinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilii fac lucruri trăsnite. Consiliul Local Sibiu va dezbate în şedinţa de mâine transferul maşinii de ridicat maşini de la Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat la Serviciul de Administrare a Pieţelor.

CITEŞTE ŞI:

Rodica Istrate promovează cele mai căutate maşini din Sibiu

Mitsubishi deschide reprezentanţă la Sibiu

Pe aceeaşi logică de „funcţionare", mâine-poimâine, cei de la administrarea pieţelor se vor ocupa şi de serviciul de salvamont sau de marcajele rutiere etc.
„Începând cu data de 1 aprilie, activitatea şi operaţiunile de ridicare, transport, depozitare şi eliberare a autovehiculelor de orice fel, oprite sau staţionate neregulamentar pe domeniul public şi privat al municipiului Sibiu, se va desfăşura în condiţiile legii şi vor fi preluate de SC Pieţe Sibiu SA", se arată în proiectul de hotărâre al CL Sibiu.
În noul context, toate încasările ce vor fi obţinute în urma şoferilor indisciplinaţi vor ajunge tot în visteria societăţii de administrare a pieţelor. În primul an de la achiziţionare, utilajul a adus încasări de peste 430.000 de lei, amortizându-şi investiţia iniţială.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite