Rodica Istrate promovează cele mai căutate maşini din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rodica Istrate nu lipseşte de la niciun spectacol semnat Andriy Zholdak la teatrul din Sibiu, iubeşte muzica lui Bach şi promovează maşini din Cehia. Combinaţia perfectă!

CITEŞTE ŞI:

Lidia Bădilă: „Eşti mult mai motivat când lucrezi pentru tine“

Zoltan Kalmar, publicist şi scriitor prodigios la Sibiului (PORTRET)

Rodica Istrate este foarte vorbăreaţă din fire, sociabilă şi prietenoasă în acelaşi timp, dar şi gălăgioasă câteodată, după cum ea însăşi se descrie. „Fac din aproape orice un entuziasm care mi-e deopotrivă prieten şi combustibil. Îmi place lucrul bine făcut şi citesc oamenii foarte uşor“, spune Rodica.

Aceeaşi atitudine voioasă o păstrează şi la dealer-ul unei companii care vinde maşini în Sibiu, unde Rodica lucrează ca Specialist Marketing şi Responsabil Managementul Calităţii. Întâmplarea a făcut ca Rodica să ajungă să lucreze aici după ce în urmă cu şase ani şi-a cumpărat un autoturism chiar de la viitorii ei colegi de serviciu, de atunci.

„A fost o provocare extraordinar de plăcută faptul că postul pentru care am aplicat presupunea creaţie, inovaţie, îmbinarea între artă şi tehnică. Din partea conducerii mi s-a acordat încredere şi sprijin, am optat în permanenţă pentru creşterea transparenţei şi satisfacerea cerinţelor clientului, pentru îmbunătăţirea calităţii în toate activităţile pe care departamentele firmei le desfăşoară. Rezultatele nu au întârziat să apară, iar asta e cea mai bună rasplată“, explică Rodica Istrate.

Nicio zi nu seamănă cu alta

Fiecare zi de muncă este o nouă provocare pentru Rodica.
„Mereu apare ceva nou… alte campanii, alte întâlniri, alte provocări, alte idei de implementare în vederea îmbunătaţirii continue a calităţii. În niciun caz nu se poate instala plictisul sau banalul, ceea ce face ca activitatea pe care o desfăşor să fie mai mult decât interesantă şi care mereu îmi dă un tonus nou. În linii mari, pe marketing, iniţiez campanii, menţin relaţia cu presa, organizez lansări, conferinţe, expoziţii auto, concursuri. În ceea ce priveşte managerierea calităţii, dacă marketingul este creaţie şi artă, departamentul de calitate presupune o latură tehnică, inginerească… soluţii şi măsuri de îmbunătăţire permanent. E ca o simbioză“, spune Rodica despre munca ei de zi cu zi.

Viitorul? Seriozitate şi pasiune

La fel ca oricare dintre noi, din punct de vedere profesional, planurile de viitor ale Rodicăi Istrate sunt legate de planurile de viitor ale companiei unde lucrează.
„Doresc ca Intercar Sibiu să continue să cunoască aceeaşi expansiune, cu atât mai mult cu cât pachetele avantajoase service pe care le-am creat, dar şi numeroasele promoţii sunt  tot mai atractive, la preţuri competitive. Maşinile sunt pe mâini bune, reparaţiile sunt executate cu profesionalism şi cu experienţa unor specialişti în tehnologia auto a grupului. Virtuţile noastre - prezente şi de viitor - sunt calitatea, încrederea, corectitudinea şi o atitudine serioasă în ceea ce priveşte relaţia cu clienţii şi publicul. Mă bucur să pot lua parte la această poveste de success“, concluzionează Rodica Istrate.

image

Ce-i place:
„Îmi place arta teatrală a lui Andriy Zholdak, muzica celor de la Portishead, arta cinematografică a lui Lars von Trier, pastrama de batal la grătar (râde- n.a.),  ceea ce în Sibiu e aproape imposibil de găsit,  şi... Preludiul suitei nr. 1 de Bach pentru violoncel“.

Ce nu-i place:
„În ultima vreme urcă tot mai mult în lista lucrurilor care mă enervează folosirea gregara a sintagmei «Super!» pe post de superlativ absolut. Acest «Super!» a ajuns un panaceu universal numai bun de pus pe rana inculturii şi a lenei de a gândi“.

Născută: 12 decembrie 1982, Sebeş.
Studii: Facultatea de Litere şi Arte, Specializarea Teatrologie.
Familie: Necăsătorită.


Întrebări şi răspunsuri:
ll Mai ai maşina pe care ai cumpărat-o înainte de angajare? De câte ori s-a stricat?
Sigur că o am, Skoda Fabia o maşina fiabilă. În afară de consumabile, nu am fost nevoită să intervin cu altfel de reparaţii.

ll Care a fost ultimul spectacol la „Radu Stanca“ pe care l-ai văzut şi cum ţi s-a părut?
Ultimul spectacol pe care l-am vazut a fost „Hamlet“ în regia lui Alexandru Nica. Un spectacol cabotin, plin de teatralitate, singura circumstanţă atenuantă fiind faptul că i-a urmat „Hamlet“-ului lui Zholdak.

ll Piaţa auto sibiană a ieşit din criză? Aveţi vânzări?
Încet-încet, perspectivele devin mai optimiste. Totul însă depinde de contextul economic general.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite