Mâncare ecologică în Dumbrava Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Complexul Naţional Muzeal Astra organizează în acest sfârşit de săptămână o nouă ediţie a Târgului de produse tradiţionale şi ecologice.

CITEŞTE ŞI:

Târg de produse tradiţionale şi ecologice, la Muzeul Astra

Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului găzduieşte mâine şi poimâine producători din zona Sibiului şi judeţele învecinate care scot la mezat tot ceu au ei mai bun: de la caş şi telemea din Mărginime până la pastramă de oaie sau păstrăvi afumaţi.

Nu va lipsi de pe tarabă nici pâinea pe vatră, caldă şi îmbietoare. Târgul de produse tradiţionale vizează promovarea fermierilor şi producătorilor de specialităţi tradiţionale de calitate, iar organizatorii şi-au propus să organizeze câte o ediţie, în fiecare lună, până în octombrie.

Vizitatorii vor putea astfel degusta şi cumpăra specialităţi din carne, brânzeturi, gemuri, siropuri, ceaiuri şi condimente, pâine de casă, dulciuri şi alte bucate delicioase specifice Transilvaniei. Iar după tradiţia evenimentelor similare desfăşurat până acum în Dumbrava Sibiului, şi de data, aceasta doritorii vor fi ademeniţi de aroma mâncărurilor preparate la ceaun.

Lângă care stă numai bine o mămăliguţă aburindă. Târgul se deschide mâine dimineaţă, de la ora 10.00 şi va putea fi vizitat tot week-endul, până la orele 18.00. Sibienii care vor să guste şi să cumpere produsele tradiţionale vor trebui să scoată din buzunar câte 15 lei, atât cât costă intrarea în muzeu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite