MIG-uri în survol deasupra Mediaşului. Primarul a fost avansat la gradul de comandor în rezervă (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua Forţelor Aeriene a fost sărbătorită astăzi la Mediaş. În cadrul ceremoniei a avut loc avansarea primarului Teodor Neamţu la gradul de comandor în rezervă.

CITEŞTE ŞI:

Velickovici de la Elba a semnat cu Gaz Metan Mediaş

Primăria Mediaş se împrumută 8 milioane de euro

Mediaşul sărbătoreşte mâine Ziua Forţelor Aeriene

„Este o zi deosebită pentru mine, în primul rând pentru că astăzi este Ziua Forţelor Aeriene, structură din care am făcut parte timp de 25 de ani, perioadă care m-a marcat atât ca om, cît şi ca pregătire profesională. De anii petrecuţi în armată îmi voi aduce aminte întotdeauna cu plăcere, motiv pentru care în fiecare an, de 20 iulie, am sentiment de mândrie că am făcut parte din această nobilă armă şi  un sentiment de prietenie şi de susţinere pentru cei care acum slujesc patria sub culoarea albastră a aviaţiei. În al doilea rând, colegii din Asociaţia Cadrelor Militare în Rezervă mi-au făcut o surpriză, efectuând demersurile necesare pentru a fi avansat la gradul de comandor în rezervă“, a declarat primarul.

image

„20 iulie este Ziua Forţelor Aeriene Române şi a fost sărbătorită cu fastul care se cuvine unui asemenea eveniment , în municipiul Mediaş. Vreau să mulţumesc primarului municipiului Mediaş, cadrelor militare în rezervă şi tuturor locuitorilor Mediaşului care au participat la acest eveniment”,  a declarat şi comandantul Unităţii Militare 01810 Mediaş, Vasile Sminchişe.



Participanţii la eveniment s-au bucurat de un concert de muzică militară susţinut de fanfara militară a Garnizoanei Sibiu, dar şi de survolul celor 4 MIG-uri de la Baza Aeriană de la Câmpia Turzii.

image
image

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite