Luminile de sărbători vor străluci mai puţin cu două saptămâni la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iluminatul special de srăbători va fi stins imediat după Anul Nou
Iluminatul special de srăbători va fi stins imediat după Anul Nou

Municipalitatea a luat decizia ca luminile special montate în oraş pentru sărbători să funcţioneze doar două săptămâni.

CITIŢI ŞI:

Porcii de Crăciun, scoşi la vânzare pe internet, cu 9 lei kilogramul

VIDEO - Bradul de Crăciun a ajuns în Piaţa Mare din Sibiu. Vezi LIVE cum arată! (GALERIE FOTO)

Armata de ciocolată a lui Moş Crăciun invadează rafturile magazinelor

Sibienii obişuiţi să admire preţ de mai bine de o lună iluminatul special montat în oraş pentru Crăciun sau Anul Nou, vor duce probabil dorul acelor vremuri. Cei care vor să vadă cum va fi amenajat oraşul vor avea la dispoziţie doar două săptămâni să facă lucrul acesta, altfel riscă să rămână cu buza umflată.

Primăria a luat decizia ca, spre deosebire, de anii trecuţi beculeţele şi luminile speciale să fie pornite cu două săptămâni mai târziu ca de obicei. Există însă o excepţie. „În Piaţa Mare luminile vor fi aprinse în 27 noiembrie, iar în restul oraşului doar din 15 decembrie. Imediat după Anul Nou luminile vor fi stinse. Scopul este bineînţeles acela de a ne încadra în prevederile Guvernului de a reduce cheltuielile şi pentru energia electrică cu 20 la sută”, a explicat primarul Klaus Iohannis.

Montajul, aproape gata
Candelabrele luminoase, cilindri, stelele, perdele luminoase, medalioanele colorate, figurinele sub formă de fulgi de nea sau cele cu simboluri ale sărbătorilor de iarnă au fost deja montate în proporţie de peste 90 la sută.

Ornamentele împodobesc zonele centrale ale Sibiului dar şi străzi principale din cartiere. Bulevardul Vasile Milea, Şoseaua Alba Iulia, Calea Dumbrăvii, Bulevardul Victoriei, Bulevardul Mihai Viteazu, strada Bâlea, Constituţiei, Bulevardul Corneliu Coposu sau strada Andrei Şaguna sunt câteva din artele împodobite.

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite