Lucrările pe străzile Rennes şi Zaharia Boiu aproape de finalizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prezent DPC lucrează la trotuare şi borduri pe strada Rennes, pe tronsonul dintre strada Zaharia Boiu şi Bulevardul Victoriei. Strada Rennes va fi finalizată complet săptămâna viitoare.

CITIȚI ȘI:

În zeci de şcoli şi grădiniţe anul şcolar a început în condiţii improprii VEZI LISTA UNITĂŢILOR CU PROBLEME ŞI DEFICIENŢELE CONSTATATE

Pe strada Rennes, porţiunea între strada Zaharia Boiu şi Şcoala de Înot este finalizată şi se circulă deja. În prezent DPC lucrează la trotuare şi borduri pe strada Rennes, pe tronsonul dintre strada Zaharia Boiu şi Bulevardul Victoriei. Strada Rennes va fi finalizată complet săptămâna viitoare.
Strada Zaharia Boiu este finalizată pe tronsonul dintre străzile Justiţiei şi Rennes.

Pe strada Gheorghe Lazăr lucrările sunt finalizate. Astăzi se mai lucrează la trotuare, iar de mâine circulaţia va fi reluată pe această stradă.
Lucrările de refacere a stratului asfaltic de pe Bulevardul Corneliu Coposu sunt finalizate. În zilele următoare DPC va ridica la cotă gurile de scurgere şi capacele căminelor de vizitare şi vor reface marcajul pentru pistele de biciclete.

Pe drumul secundar 7 se toarnă al doilea strat de asfalt. Până la sfârşitul acestei luni şi această lucrare importantă va fi finalizată.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite