Lucrări la foc continuu pentru noul pod peste Cibin. Lucrări finalizate pe Horia, Cloşca Saligny şi Sturza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cazul celor şase pachete de străzi finanţate din împrumutul BERD, lucrările avansează într-un ritm satisfăcător În Cartierul Tineretului a fost asfaltată Aleea Picasso şi Aleea Monet şi urmează să se toarne binderul şi pe strada Roma.

CITIŢI ŞI:

Peste 130 de firme au fost declarate “buni platnici” la bugetul general consolidat al statului

Festival Mall bate pasul pe loc, Shopping City Sibiu se dezvoltă


În cazul celor şase pachete de străzi finanţate din împrumutul BERD, lucrările avansează într-un ritm satisfăcător. Străzile Smârdan şi Luarea Bastiliei au fost finalizate în totalitate în cursul lunii octombrie. Străzile Horia, Cloşca Saligny şi Sturza sunt finalizate.

Pe strada Agricultorilor s-a aşternut piatra spartă şi urmează turnarea primelor straturi asfaltice. Pe strada Cimitirului reţelele sunt finalizate şi se lucrează la straturile rutiere. Pe străzile Gh. Doja şi Moreni carosabilul se pregăteşte pentru asfaltare. Pe strada Muncii se lucrează la reţeaua de canalizare, iar pe strada Anina se lucrează la conducta de apă.

Pe strada Popovici Bănăţeanu se va începe săpătura generală. Pe strada Mozart au fost finalizate reţelele de utilităţi şi s-a turnat balastul. Pe strada Şt. O. Iosif se lucrează la reţele, iar pe strada Brazilor la canalizare.

La noul pod constructorul lucrează pe ambele maluri. Pe malul drept se toarnă placa de beton care face legătura între piciorul podului şi strada Râului. Pe malul stâng se lucrează încă la piciorul podul.

DPC lucrează la refaceri pe strada Ştefan cel Mare, Alexandru Ioan Cuza, Bungardului, Vasile Aaron, Calea Poplăcii, Islazului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite