Festival Mall bate pasul pe loc, Shopping City Sibiu se dezvoltă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mall-ul care urma să fie dezvoltat pe locaţia fabricii Simerom de lângă podul Gării nu va fi amenajat din păcate pentru sibieni, nici pe parcursul anului viitor. Primavera Development nu a abandonat proiectul, dar nici nu are de gând să îl dezvolte.

CITIŢI ŞI:

TOP Forbes 500 Miliardari: Fotbalistul ajuns miliardar cu Galeriile Comerciale Unirea şi afaceri în turism la Sibiu şi Poiana Braşov

Sibiul are patru din primii zece miliardari ai Ardealului în ”Forbes 500 miliardari”

Preşedintele Consilului de Administraţie de la SC Simerom SA, Ioan Baltag, a mărturisit că şansele ca Mall-ul să fie amenajat în viitorul apropiat sunt aproape nule. „Deocamdată acel proiect este în continuare în conservare. Anul acesta în niciun caz nu ne apucăm de proiect, iar la anul sunt şanse mici să facem acest lucru. Totul depinde de evoluţia economică a României ca să spunem aşa. Continuăm parteneriatul cu cei de la Primavera Development, dar nu punem deocamdată nimic în practică”, a spus Baltag.

Pe de altă parte, Shopping City Sibiu, în cadrul căruia funcţionează Promenada Mall, Hervis, New Yorker, Altex, Mobexpert, Flanco, Carrefour şi Real a anunţat că zona comercială aflată la ieşirea din Sibiu spre Braşov, pe teritoriul Şelimbărului, continuă dezvoltarea acesteia. După ce Altex şi C&A au deschis primele magazine, urmează ca şi cei de la Poema să deschidă în această toamnă un nou magazin.

De asemenea şi operatorul de cinematografe Cinema City a anunţat săptămâna trecută că va deschide în parcul de retail un multiplex de cinematografe până la finele anului viitor, investiţia fiind cifrată la aproape 5 milioane de euro. Shopping City Sibiu se întinde pe o suprafaţă închiriabilă de peste 84.000 de metri pătraţi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite