LeVar Seals revine la CSU Sibiu pentru derbiul cu Clujul. Clujenii se tem de sibieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbaliştii de la „U“ Mobitelco vor întâlni sâmbătă, pe teren propriu, marea rivală CSU Sibiu, într-un meci contând pentru etapa a 17-a a sezonului regulat. La CSU Sibiu revine după o accidentare americanul ce a jucat în anii trecuţi şi la Mobitelco Cluj Napoca.

CITIŢI ŞI:

CSU Sibiu a pierdut cu 71 - 68 meciul cu Asesoft

VIDEO - Nemţii vor acţiuni la clubul de fotbal CSU Voinţa Sibiu

Sibienii antrenaţi de Prakuraitis au o misiune mai mult decât dificilă la Cluj. Singura veste bună în tabăra echipei CSU este faptul că americanul LEVar Seals s-a refăcut după accidentarea suferită în meciul de pregătire de marţea trecută, de la TG Mureş şi a reluat antrenamentele. Acesta va fi prezent în meciul ce va fi televizat sâmbătă de TVR 3, de la ora 18.00.

Cuic: "Meciurile cu Sibiul au fost mereu incitante"

Pe locul 3 în clasament, la un singur punct distanţă de liderul Gaz Metan Mediaş, elevii lui Marcel Ţenter sunt conştienţi de importanţa unui asemenea derby şi consideră că au armele necesare pentru a depăşi echipa de pe malul Cibinului. Branko Cuic, unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei, consideră că avantajul celor de la „U“ Mobitelco BT este unitatea grupului:

„Suntem încrezători în noi şi ne dorim să câştigăm. Întotdeauna un meci între Cluj şi Sibiu este un derby, mereu au fost meciuri incitante între cele două echipe. Sibiul a avut şi are jucători talentaţi, care joacă din instinct şi respectăm asta, dar credem în forţele noastre, credem că putem învinge. Noi jucăm de trei ani împreună, ne ştim foarte bine şi cred că acesta este marele nostru avantaj“.

Ţenter: „Au făcut transferuri bune“


Antrenorul clujenilor, Marcel Ţenter, consideră că locul ocupat în acest moment de gruparea sibiană nu este în concordanţă cu valoarea echipei şi atrage atenţia asupra transferurilor pe care le-au făcut rivalii de pe Cibin.

„Sibiul s-a întărit în pauza competiţională. Este clar că nu sunt mulţumiţi de poziţia lor în clasament, deci vor încerca tot ce e posibil pentru a intra în play-off. Au făcut trei transferuri bune pentru ei: Herndon, care cunoaşte atmosfera de acolo şi doi sârbi, Markovici şi coordonatorul Atanackovici, care, deşi a făcut câteva greşeli cu Ploieşti, este un jucător foarte util echipei“, a declarat Ţenter.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite