VIDEO - Nemţii vor acţiuni la clubul de fotbal CSU Voinţa Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gruparea sibiană s-a ales cu încă un investitor la echipă în pauza de iarnă. Fiul lui Beckenbauer şi oamenii de afaceri din Germania au anunţat clubul că vor acţiuni la echipă.

CITIŢI ŞI:

Portarul Voinţei este dorit în Liga I

Gaz Metan Mediaş pregăteşte returul la Sovata şi în Antalya

Paszkany: "Pe Eric îl vrem în continuare!"

Reunirea fotbaliştilor de la Voinţa Sibiu, grupare care este lider după turul campionatului în seria a II-a din liga 2 de fotbal, a avut parte numai de veşti bune. Jucătorii echipei au fost anunţaţi în vestiar că vor încasa un bonus consistent în cazul în care echipa ca promova în liga 1. „Le-am promis însă jucătorilor că se va umbla la sistemul de premiere. S-a stabilt acum și o primă de promovare în cazul în care se va reuși acest lucru. Sper să nu avem cu cine să ne batem și să terminăm pe locul 1 și să se bată alții pentru locul doi. Îmi doresc să terminăm campionatul pe prima poziţie” a declarat finanţatorul Ioan Hămbăşan.

Implicare din Germania
Discuţiile de la finele anului trecut între conducerea clubului şi un grup de oameni de afaceri din Germania, conduşi de unul din fiii legendarului fotbalist Beckenbauer, au ajuns la un numitor comun. Momentan se discută despre detalii legate de împărţirea acţiunilor la viitoarea societate pe acţiuni. „Cei din Germania au făcut o ofertă, iar noi le-am făcut o propunere. Dânşii vor să preia clubul prin transformarea CSU Voința Sibiu, în societate pe acțiuni. Sunt de acord cu această soluție, dar noi am investit niște bani şi vrem să ştim care ar fi partea noastră de acţiuni” a mai spus Hămbăşan.

Investitori noi
Conducerea clubului a anunţat că obiectivul echipei este în continuare clasarea pe locurile1-7. „Am găsit cel puțin doi oameni de afaceri dornici să investească la echipă, iar unul este local și cu intenții extrem de serioase. Acesta este un lucru excelent pentru club” a mai declarat patronul Ioan Hămbăşan

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite