Klaus Iohannis anunţă: "Sibiul nu va avea un buget mai mare decât cel din anul în curs"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria Municipiului Sibiu
Primăria Municipiului Sibiu

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat joi că nu are "aşteptări neobişnuite" de la construcţia bugetului naţional pentru anul viitor, dar ar vrea ca "Guvernul să aloce suficienţi bani pentru domeniile de care răspunde". Acesta a afirmat că bugetul municipiului Sibiu va fi construit după execuţia bugetară a anului 2011, care a fost "bună".

CITIŢI ŞI:

Peste 130 de firme au fost declarate “buni platnici” la bugetul general consolidat al statului

Festival Mall bate pasul pe loc, Shopping City Sibiu se dezvoltă

Klaus Iohannis spune că nu are aşteptări neobişnuite de la construcţia bugetului naţional pentru anul 2012 în ceea ce priveşte Sibiul şi a răspuns: "Nu am niciun fel de aşteptări neobişnuite". Întrebat care ar fi aşteptările obişnuite pe care le are de la viitorul buget, primarul Sibiului a afirmat că ar vrea ca "Guvernul să aloce suficienţi bani pentru domeniile de care răspunde".

"Aşteptările obişnuite sunt foarte simple: Guvernul să aloce suficienţi bani pentru domeniile de care răspunde, cum ar fi sănătate, educaţie, asistenţă socială, şi atunci totul va fi OK", a spus Iohannis.

Acesta a afirmat că bugetul municipiului Sibiu va fi construit după execuţia bugetară a anului 2011, care a fost "bună".

"La Sibiu nu vom construi un buget mai mare decât cel executat în anul în curs, metodă care a dat rezultate bune în anul 2011. Noi am construit bugetul pentru acest an similar cu bugetul executat în 2010 şi am reuşit să colectăm mai mulţi bani decât am prevăzut, fapt care ne-a pus în situaţia să executăm, de exemplu, mult mai multe lucrări de reparaţii străzi decât au fost prevăzute iniţial", a susţinut Iohannis.

Potrivit acestuia, Primăria Sibiu a reuşit, în acest an, să finanţeze unele lucrări care nu au fost prevăzute iniţial în proiect, tot datorită unui mare grad de colectare a taxelor şi impozitelor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite