Iohannis: „Reorganizarea administrativă a României este de campanie electorală”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiul ar urma să facă parte din judeţul de centrul alături de Alba, Mureş, Covasna, Harghita şi Braşov
Sibiul ar urma să facă parte din judeţul de centrul alături de Alba, Mureş, Covasna, Harghita şi Braşov

Primarul Sibiului a declarat joi că în reorganizarea vehiculată în ultimele zile e o discuţie care va dura destul de mult şi în această fază preferă să nu îşi punctul de vedere.

CITIŢI ŞI:

EXCLUSIV - Primarul celei mai de vază comune din Mărginimea Sibiului, prins beat la volan

VIDEO Klaus Iohannis a scos bicicleta la plimbare şi a testat noile piste din Sibiu (GALERIE FOTO)

Actualul primar al Sibiului a declarat în conferinţa de presă săptămânală că aceastză discuţie de reîmpărţire a României în opt judeţe este o discuţie care se reia din ciclu electoral în ciclu electoral.

„Sincer am remarcat faptul că de fiecare dată înainte de alegeri vine cineva cu reîmpărţirea, iar după alegeri trecem mai departe... Totuşi dacă discuţia devine foarte serioasă o să formulez un punct de vedere şi al Forumului German. Acum tind să cred că este mai mult o chestiune de campanie electorală.Trebuie să existe o argumentaţie bună” a punctat Iohannis.

Acesta a mai spus că deocamdată nu a dedus decât că se doreşte reîmpărţirea fără să se explice clar şi de ce se doreşte aşa ceva.

„Acum povestea cu fondurile europene cred este destul de transparentă. România este deja împărţită în acele regiuni de dezvoltare care absorb fonduri şi argumentaţia nu stă în picioare. Vă mărturisesc că nici nu m-am obosit să văd cum se propune” a mai spus acesta.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite