Ioan Tarcea, inspectorul ITM Sibiu acuzat de luare de mită: Eu atâta ştiu, sunt nevinovat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul din cei doi inspectori ai ITM Sibiu, anchetaţi şi acuzaţi de DNA pentru luare de mită, spune că nu are nicio vină.

CITEŞTE ŞI:

Şef de compartiment al ITM Sibiu trimis de DNA în judecată pentru luare de mită

ITM Sibiu a amendat universităţile din oraş

ITM Sibiu a luat la puricat şcolile şi a le-a umplut de sancţiuni contravenţionale

De fapt, Ioan Tarcea este atât de sigur pe el încât în această dimineaţă a mers la serviciu unde şi-a văzut de treabă ca într-o zi obişnuită de lucru. “Eu atâta ştiu, sunt nevinovat. La mine nu este nicio problemă” ne-a declarat în această dimineaţă inspectorul ITM. Mai mult decât atât, acesta spune că nici măcat nu cunoaşte societatea comericală al cărei administrator care ar fi anunţat autorităţile că este şantajat. “Eu ştiu ceea ce ştie şi DNA-ul şi v-a anunţat deja pe dumneavoastră în presă. Eu nu cunosc societatea comercială pentru că nu am fost implicat, eu eram în zonă şi am stat la masă”, ne-a declarat Ioan Tarcea.

Şedinţă pe tot inspectoratul

Ieri directorul ITM Sibiu, Francisc Torok, se afla la Bucureşti când Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat că efectuează cercetări penale asupra a doi inspectori ai ITM Sibiu: Ioan Tarcea şi Istvan Puskas-Bajko. „Nu am avut încă o discuţie cu conducerea instituţiei dar mai mult ca sigur că va fi o şedinţă generală”, ne-a mai spus Tarcea.  De parte acealaltă, Torok, s-a arătat şocat de veste. „Nu mă aşteptam la aşa ceva din partea celor doi. Dacă faptele cer reţinere şi arestare, această situaţie afectează foarte mult imaginea instituţiei noastre”, a declarat Francisc Torok. Istvan Puskas-Bajko nu a putut fi contactat.

Anul reţinerilor la DNA

Anul acesta, parcă mai mult ca niciodată DNA-ul a avut de muncă în judeţul Sibiu. În luna martie mai multe persoane din conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au fost cercetate. Apoi, în luna iunie a fost rândul fostului primar din comuna Laslea să fie anchetat. În aceaşi lună procurorii DIICOT l-au reţinut pe directorul adjunct al Vămii Sibiu.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite