Investiţiile pe 2011 ale Mediaşului, puse-n broşură şi trimise cetăţenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalale investiţii derulate de municipalitate anul acesta sunt cuprinse în brosura „Mediaşul în 2011“, care va fi distribuită în 10.000 de exemplare începând de săptămâna viitoare.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA BROŞURA TRIMISĂ ÎN 10.000 DE EXEMPLARE

CITEŞTE ŞI:

Exemplu pentru toată ţara: colectarea selectivă a deşeurilor de la Mediaş

Broşura este structurată pe nouă capitole, şi anume: I. 2011 – Investiţiile continuă, II. Şantier pentru apă de calitate, III. Transport modern, IV. 100% pentru tineri, V. Sănătate cu prioritate,  VI. Sprijin pentru vârstnici, VII. Piaţa, VIII. Mai curat şi mai mult verde, IX. Alte proiecte.

„Modernizarea străzilor şi a infrastructurii de apă –canal reprezintă priorităţile acestui an. Mediaşul va cunoaşte o dezvoltare pe multiple direcţii, de la amenajarea sistemului rutier, la reabilitarea sistemului de apă –canal, la organizarea de manifestări culturale, la menţinerea măsurilor sociale, la amenajarea de noi parcuri până la transport modern şi management integrat al deşeurilor. Ca şi anii trecuţi, am elaborat această broşură pentru că medieşenii trebuie să ştie cum sunt cheltuiţi banii lor din taxe şi impozite şi totodată care sunt liniile de dezvoltate ale municipiului“ a declarat primarul Teodor Neamţu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite