Exemplu pentru toată ţara: colectarea selectivă a deşeurilor de la Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna aceasta prin intermediul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Econord, municipalitatea medieşeană a participat la conferinţa  naţională cu tema „Managementul Integrat la Deşeurilor – impactul directivei cadru şi societatea europeană a reciclării“, organizată la Bucureşti, sub patronajul ministrului Mediului şi Pădurilor László Borbély.

CITEŞTE ŞI:

Mediaşul mai aproape de un sistem integrat al deşeurilor

Staţii speciale pentru deşeurile din construcţii şi cele periculoase, la Mediaş

La această conferinţă a participat Julio Garcia Burgues, responsabil de Managementul Deşeurilor la nivelul Comisiei Europene, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, dar şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi ai firmelor care furnizează servicii de salubritate.

„Demersurile făcute de Mediaş în ultimii trei, patru ani au fost apreciate la nivel naţional, iar acest lucru ne oferă un avans considerabil faţă de majoritatea administraţiilor publice locale din ţară care de abia acum se află în faza constituirii asociaţiilor de dezvoltare intercomunitare pentru furnizarea de servicii de salubritate. În cadrul acestei conferinţe au fost apreciate ca puncte tari ale Mediaşului colectarea selectivă şi implicarea în activitatea educaţională pe această temă. Au fost lansate câteva proiecte la nivel naţional pe linia protecţiei mediului la care în mod cert vom adera“ a declarat primarul Teodor Neamţu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite