Investiţie de peste 2 milioane de lei finalizată pe strada Movilei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constructorul contractat de municipalitate, SC Sinecon SA, a finalizat lucrările de reabilitare a străzii Movilei şi a Pasajului Şcolii.

CITIŢI ŞI:

A început amenajarea Târgului de Crăciun din Sibiu. Vezi live cum se montează căsuţele!

Primăria a început montarea ornamentelor de Crăciun

Pregătiri pentru Târgul de Crăciun la Sibiu

Lucrările au demarat în martie 2009 şi au presupus reabilitarea reţelei de apă şi a reţelei de canal pluvial, precum şi efectuarea branşamentelor şi racordurilor la aceste reţele. Constructorul a refăcut structura de drum prin înlocuirea straturilor de balast şi piatră spartă.

Refacerea pavajului pe o suprafaţă totală de 2500 de metri pătraţi a fost executată prin montarea unui nou pavaj din piatră cubică şi piatră de râu. De asemenea, ca parte a aceluiaşi contract s-a reabilitat zidul de sprijin existent şi s-a executat o placare a acestuia cu cărămidă.

„Regimul de circulaţie pe această stradă este următorul: pe porţiunea dintre strada Felinarului şi strada Pasajul Şcolii se va circula în ambele sensuri iar pe porţiunea dintre Pasajul Şcolii şi Piaţa Aurarilor se va circula în sens unic, dinspre Pasaj înspre Piaţă” spune Mirela Gligore, şef serviciu de presă şi comunicare în cadrul primăriei Sibiu.

Valoarea totală a contractului a fost de 2.110.798,56 lei, fără TVA.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite