Intervenţie cu elicopterul, pentru salvarea unei femei arse pe 97% din suprafaţa corpului(FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bătrână în vârstă de 78 de ani din Sibiu se zbate între viaţă şi moarte, după ce hainele i-au luat foc, în timp ce se afla în bucătărie. Femeia a fost transportată cu un elicopter Smurd la Bucureşti, însă starea sa este critică.

CITIŢI ŞI

Bătaie ca în filme între ţiganii din Sărata

Şase răniţi după încăierarea dintre ţiganii din Sărata

Incendiul s-a petrecut într-un apartament de pe strada Rahovei, iar hainele femeii au fost cuprinse imediat de flăcări. Alertaţi, vecinii au sunat la 112.

„Stăteam la masă cu băiatul şi ne-a venit un miros greu de ceva ars şi ne-am uitat. Nu am văzut nimic, dar am auzit în scurt timp sirenele şi pompierii“, Eugenia Guţu, una dintre vecinele femeii.

image

Până la sosirea echipajelor de intervenţie, vecinii din bloc au încercat să o salveze pe femeie. „La sosirea la locul intervenţiei, am găsit o persoană cu arsuri profunde, i s-a acordat primul ajutor medical şi a fost transportată la spital. Deoarece incendiul  s-a manifestat doar la hainele cu care era îmbrăcată victima, acesta a fost stins de vecini“, a spus căpitanul Florin Văcăroiu, din cadrul ISU Sibiu.

image

Întrucât femeiea se afla în stare critică, cu arsuri de gradele III şi IV pe 97% din suprafaţa corpului, la Sibiu a ajuns un elicopter Smurd, cu care femeia a fost transportată Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti. Medicii de acolo vor încerca acum să salveze viaţa femeii.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite