Interstar Sibiu se impune la faza zonală de la Cupa "Hagi Danone"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Competiţia aflată la cea de-a doua ediţie, aa ajuns în weekendul trecut şi la Sibiu. Stadionul Independenţa a găzduieşte partidele la turneul la care s-a impus echipa sibiană Inter Star.

CITIŢI ŞI:

Pustai: „Lupta pentru Europa League continuă pentru noi”

Meme a lăsat baltă nunta şi botezul pentru a susţine Steaua la Mediaş

Ambasadorul competiţiei va fi şi în acest an Gheorghe Hagi. “Regele” fotbalului românesc le va fi alături micilor fotbalişti şi va promova împreună cu Danone principiile unei vieţi sănătoase bazate pe sport şi o alimentaţie echilibrată. “Nu pot uita că o competiţie asemănătoare a reprezentat primul meu prilej de afirmare. Sunt sigur că toţi copiii care iau parte la un asemenea eveniment au şansa să se afirme”, a declarat Gheorghe Hagi.

La faza zonală Sibiu, care s-a desfăşurat pe Stadionul ”Independenţa”, au participat echipele de club FC Interstar Sibiu (Judeţul Sibiu), SCM Braşov (Judeţul Braşov), Metalul Aiud (Judeţul Alba), FC Junior Tg. Mureş (Judeţul Mureş), CSM Miercurea Ciuc (Judeţul Harghita) şi CS AS Viitorul Sf. Gheorghe (Judeţul Covasna).

Interstar a învins cu 7-0 pe CSM Miercurea Ciuc şi Viitorul Sf. Gheorghe, iar în semifinale echipa pregătită de Adi Demian, a învins cu 4-1, pe SCM Braşov. În finala mare, micuţii fotbalişti sibieni au învins cu 2-1, pe cei de la FC Junior Tg Mureş, asta după ce la pauză mureşenii au condus cu 1-0. "Felicit copiii pentru dăruire şi joc şi sper ca la faza finală să obţinem rezultate bune" a spus Adrian Demian, cel care îi pregăteşte pe copiii din Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite