Meme a lăsat baltă nunta şi botezul pentru a susţine Steaua la Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plecarea lui Sorin Cîrţu din Ghencea a „eliberat" brusc programul managerului general al Stelei!

CITEŞTE ŞI:

Secundul lui Pustai: "Dinamo nu ne-a surprins cu nimic"

Acesta a însoţit echipa la Mediaş, deşi înaintea derby-ului cu Rapid anunţase că obligaţiile de familie îl împiedică să fie prezent la jocul cu Gaz Metan. Stoica, care lipsise şi la meciul cu Pandurii, a încercat atunci să dezmintă evidentul conflict dintre el şi Sorin Cîrţu, oferind explicaţii puerile.

Patronul şi antrenorul s-au dus împreună

„Bineînţeles că nu sunt certat cu Sorin Cîrţu, astea-s nişte bazaconii! Singurul motiv pentru care nu am făcut deplasarea la Turnu Severin a fost acela că a doua zi am avut avion la ora 5.45. Aveam de făcut peste 1.500 de kilometri în Portugalia, pentru că mă pregătesc foarte serios de sezonul care vine. Prezenţa mea pe bancă nu e atât de importantă. Voi fi acolo la meciul cu Rapid, dar la Mediaş voi lipsi cu siguranţă. Trebuie să onorez invitaţiile la o nuntă şi la un botez", anunţa managerul Stelei.

Plecarea lui Cîrţu şi revenirea lui Olăroiu l-au determinat însă pe Meme să-şi schimbe, în mod „surprinzător" planurile, aşa că managerul a ajuns ieri, în jurul prânzului, la hotelul în care a fost cazată echipa. Nici Cosmin Olăroiu n-a putut sta departe de roş-albaştri, tehnicianul ajungând şi el ieri la Mediaş, alături de patronul Gigi Becali. Cei doi au mers cu avionul până la Sibiu, iar restul de 60 de kilometri i-au parcurs cu un automobil.

" Revenirea lui Cosmin Olăroiu la echipă a fost cel mai fericit moment de când m-am întors la Steaua. Dacă ar fi după mine, m-aş lega cu lanţuri de el şi nu l-aş mai lăsa să plece la finalul campionatului. "

Mihai Stoica
manager general Steaua

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite