Inspectoratul şcolar Sibiu împrumută camere de filmat pentru Bac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi iniţial anunţase că la Sibiu nu vor fi camere de filmat în sălile de examen, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu s-a răzgândit şi a hotărât să împrumute nişte camere de la Instituţia Prefectului.

CITEŞTE ŞI:

Elevul perfect învaţă pentru el şi pentru viaţă, nu pentru note

„Până la urmă am decis să instalăm camere de supraveghere în toate cele cinci centre de examen. Am luat această decizie după ce am văzut că ea se aplică la nivelul întregii ţări, la recomandarea ministerului”, a declarat Constantin Gorun, şeful ISJ Sibiu. Acesta a mai spus că ISJ  va împrumuta camerele de la Prefectură deoarece la fel s-a procedat şi la examenul de titularizare.

“S-ar putea să nu ne ajungă numărul de camere pe care l-am avut de la Prefectură la titularizare. Atunci am putut pune şi câte doi candidaţi în bancă pentru că aveau materii diferite. Acum, fiind vorba despre aceeaşi materie, nu se va putea. Aşteptăm ca, în cel mai scurt timp, să fie finalizată lista cu necesarul de camere, în funcţie de câţi elevi intră în fiecare clasă din centrele de evaluare”, a mai declarat Gorun.

În judeţul Sibiu pentru sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat s-au înscris 1.908 elevi. Aceştia vor susţine examenele scrise în cinci centre, trei în Sibiu şi două în Mediaş. Cele trei centre din Sibiu sunt la liceele "Gheorghe Lazăr", Energetic şi "Independenţa". În Mediaş, examenul de bacalaureat se va desfăşura la Şcoala Naţională de Gaz şi Grupul Şcolar Automecanica. Pentru corectarea lucrărilor s-au amenajat două centre, la Colegiul Tehnic Textil şi la Liceul Agricol.

Până în prezent examenul s-a desfăşurat la Sibiu în cele mai bune condiţii, fără niciun fel de incidente.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite