Inivitaţie pentru weekend la Târgul Art Boutique din Piaţa Mică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Art Boutique va fi deschis zilnic, în perioada 16 – 18 decembrie, în intervalul orar 10.00 – 22.00
Art Boutique va fi deschis zilnic, în perioada 16 – 18 decembrie, în intervalul orar 10.00 – 22.00

La a opta ediție a târgului de handmade-uri din Sibiu sunt prezenţi 35 artiști din toată țara, spiriduşi de soi, care vor aduce în prag de Sărbători obiecte unicat, ce nu se devalorizează indiferent de capriciile modei.

CITIŢI ŞI:

Costel Busuioc vine sâmbătă la Sibiu pentru un concert de colinde la Catedrala Mitropolitană

Revelion cu trupe mai puţin cunoscute în Piaţa Mare din Centrul Istoric al Sibiului

Galeria Habitus din Piaţa Mică se va transforma pentru trei zile în atelierul lui Moş Craciun sau mai degrabă într-un “outlet”, pentru că aici nu numai că se nasc idei unicat dar se şi pun în vânzare.

La preţuri de producător! Art Boutique va fi deschis zilnic, în perioada 16 – 18 decembrie, în intervalul orar 10.00 – 22.00. Intrarea este liberă.

Creaţii vestimentare de damă realizate din materiale naturale, bijuterii din mult râvnitele cristale Swarovski, mărgele din sticlă de Murano, genţi din piele cusute manual, produse decorative din lemn, cosmetice realizate din ingrediente naturale, pe care nu ţi-e teamă să le pui pe piele, produse de patiserie, miere de cătină şi dulceaţă de dovleac şi multe alte minunăţii pentru bucuria dumneavoastră şi a celor din jur.

Toate aceste cadouri au fost realizate cu migală de artişti din Sibiu, Piteşti, Făgăraş, Covasna, Oradea, Timişoara, Deva, Braşov, Mediaş, Hunedoara, Craiova, Cluj Napoca, Blaj şi vor fi „aşezate” sub bradul din centrul oraşului, în subsolul Bisericii Catolice.

„Dacă doriţi să-i impresionaţi pe cei dragi cu un cadou realizat chiar de dumneavoastră, puteţi să vă înscrieţi la atelierele de creativitate Art Works care vor avea loc în fiecare zi de târg, în intervalul orar 15.00 – 17.00. Sub îndrumarea unui artist plastic, veţi învăţa să faceţi singuri un ornament de brad, o bijuterie unicat şi o cutie de cadouri”, spune Sergiu Olteanu, PR al evenimentului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite