La Sibiu începe Festivalul omului de munte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul de Turism Montan „Amicii Munţilor” Sibiu organizează începând de astăzi cea de-a VI-a ediţie a Festivalului omului de munte - „Clopul Turistului”, în staţiunea Păltiniş. Evenimentul se adresează oamenilor de munte, iubitorilor de natură, şi cuprinde concursuri destinate cluburilor cu specific montan din întreaga ţară dar şi acţiuni care urmăresc să promoveze respectarea naturii şi valorile culturale româneşti

CITEŞTE ŞI:

Datină străbună pe Secaş în acest week-end la Păuca

Party pe nocturnă pe pârtiile de schi de la Păltiniş

Concursul din cadrul festivalului „Clopul Turistului” este organizat pe diferite etape: orientare sportivă pe trasee marcate din Munţii Cindrel, concurs de fotografie montană, caricatură, grafică, video, slide-show, probă teoretică iar la final fiecare club va susţine proba cultural.

În clasamentul general, pentru cîştigarea trofeului „Clopul Turistului”, se vor lua în calcul rezultatele a cinci probe: proba foto alb-negru, mâni dibace – o probă creativă, caricatură, proba teoretică şi proba culturală. Din cadrul festivalului nu vor lipsi surprizele din partea organizatorilor, momentele artistice şi cântecele de munte. Festivalul debutează astăzi cu primirea participanţilor însă probele de concurs se vor desfăşura sâmbătă, începând cu ora 11.00.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite