Încep lucrările de refacere pe strada W.A. Mozart din municipiul Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

Începând din 22 septembrie vor începe lucrările care presupun reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare pluvială. Și pe Bach, Țiglari și Viitorului lucrările se demarează sau sunt în toi.

CITIȚI ȘI:

Lucrări de restaurare în valoare de 4 milioane de euro la Biserica Evanghelică din centrul Sibiului

În zeci de şcoli şi grădiniţe anul şcolar a început în condiţii improprii VEZI LISTA UNITĂŢILOR CU PROBLEME ŞI DEFICIENŢELE CONSTATATE

Pe perioada executării lucrărilor la reţele traficul pe stradă nu va fi închis, ci doar când se va începe săpătura generală. Această stradă intră în alcătuirea unui pachet de străzi finanţat din cel de-al treilea împrumut BERD.

Pe stada J.S. Bach se lucrează la aşternerea pietrei sparte şi montarea noilor borduri. Pe strada Ţiglari se lucrează în prezent la carosabil şi trotuare în zona pieţei, grădiniţei şi şcolii situate către intersecţia cu strada Constructorilor şi Orhideelor.

Pe strada Viitorului se lucrează pe primul tronson situat între Moara de Scoarţă şi Smighelschi la aşternerea stratului de piatră spartă, urmând ca până la sfârşitul acestei luni să se toarne primul strat asfaltic pe această porţiune. Pe cel de-al doilea tronson, între strada Smighelschi şi intrarea în Reşita I, se lucrează la borduri şi aşternerea stratului de balast. Pe cel de-al treilea tronson, până la Calea Guşteriţei se lucrează la săpătură generală.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite