Incendiile de vegetaţie le dau bătăi de cap pompierilor sibieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest week-end, aceştia au avut numeroase solicitări pentru stingerea arderilor necontrolate de vegetaţie uscată. În majoritatea situaţiilor, cauza probabilă care a determinat izbucnirea incendiilor a fost focul deschis în spaţii deschise, spun reprezentanţii ISU.

CITIŢI ŞI

A dat foc la casă,în timp ce se ruga

Sâmbătă, pompierii au fost solicitaţi pentru lichidarea mai multor arderi necontrolate, în localităţile Şura Mare, Mediaş, Şelimbăr şi Sibiu. Nici ieri nu a fost o zi mai uşoară, incedii fiind semnalate în zona Fântâniţa Haiducului şi în localitatea Cornăţel.

Pentru prevenierea situaţiilor de acest fel, pompierii au efectuat, pe tot parcursul week-endului patrulări în toate localităţile din judeţ.

„Pentru prevenirea incendiilor la executarea lucrărilor cu foc deschis, adresăm un mesaj şi preşedinţilor comitetelor locale pentru situaţii de urgenţă (primarilor) de a menţine o comunicare permanentă cu celelalte componente ale Ministerului Administraţiei şi Internelor, participante la executarea misiunilor şi de a lua măsuri pentru instruirea personalului de execuţie, control şi supraveghere, de a informa şi mobiliza Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă, din zonele de competenţă“, transmit reprezentanţii ISU Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite