A dat foc la casă, în timp ce se ruga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O lumânare aprinsă era cât pe ce să o coste viaţa pe o bătrână din Sibiu, în această dimineaţă. Doar câteva clipe au fost suficiente ca lumânarea pe care femeia o aprinsese să provoace un incendiu.

CITIŢI ŞI

Autoturism în flăcări,în centrul Sibiului

Incidentul a avut loc în această dimineaţă, într-o locuinţă de pe strada Lemnelor. Pompierii au intervenit cu două autospeciale, pentru a stinge focul ce putea să se extindă în scurt timp.

„Pentru lichidarea incendiului, s-a intervenit cu două autospeciale. A ars mobilierul dintr-o încăpere, iar victima a fost transportată la spital“, a spus Diana Lazăr, purtător de cuvânt al ISu Sibiu.

Femeia s-a ales cu arsuri  de gradele I şi II şui va avea nevoie, în continuare de îngrijirile medicilor. „Astazi, la Unitatea Primiri Urgenţe a ajuns o pacientă de 63 de ani, din Sibiu, care prezenta arsuri  faciale de gradele I-II, în urma unui incediu. Pacienta a primit îngrijiri medicale şi a rămas sub supraveghere şi tratament de specialitate în cadrul Sectiei Chirurgie Plastică“, a precizat Raluca Puşcă, purtător de cuvânt la Spitalului Clinic Judeţean.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite