Autoturism în flăcări, în centrul Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autoturism a ars aproape în totalitatea, noaptea trecută, pe Calea Dumbrăvii din Sibiu, iar flăcările s-au extins şi la un alt autoturism parcat în apropiere.

Intervenţie grea pentru pompierii din cadrul ISU Sibiu. Noaptea trecută, imediat după miezul nopţii, un autoturism marca Volkswagen Polo a luat foc ca din senin. Un trecător a sunat imediat la 112 iar pompierii au mers rapid la faţa locului.

Au intervenit minute în şir şi au reuşit în final, cu ajutorul a două autospeciale de stingere a incendiilor cu apă şi spumă, să stingă flăcările.

Conform acestora, în urma incendiului, nu s-au inregistrat victime. „Au ars: un autoturism VW Polo, în proporţie de aproximativ 80% şi partea din spate, adică luneta, anvelopele din spate şi roata de rezervă a unui autoturism Dacia Logan, situat în apropiere“, susşin reprezentanţii ISU Sibiu.

Cauza probabilă care a determinat izbucnirea incendiului a fost scurgerea de lichide combustibile. Valoarea estimativă a bunurilor distruse este de 12 000 lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite