În 2011 întâlnirea saşilor medieşeni va avea loc la Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul municipiului Mediaş a participat la cea de a-XI-a ediţie a „Întâlnirii saşilor medieşeni de pretutindeni“, eveniment ce s-a desfăşurat în Dinkelsbuhl. La această manifestare au participat peste 1200 de medişeni care locuiesc în diferite colţuri ale lumii.

CITEŞTE ŞI:

Mediaşul trimite 12 sportivi în Bahrain, la Jocurile Internaţionale

Transgaz a primit stadionul din Mediaş până în 2038

Furtuna de la Mediaş, cea mai puternică din ultimii 11 ani

„Este o tradiţie ca primarul municipiului de pe Târnava Mare să ia parte la acest eveniment care reprezintă o sărbătoare a medieşenilor care trăiesc departe de tărâmurile natale. Mă bucur că anul viitor, pentru a patra oară, Mediaşul va fi gazda acestei manifestări şi astfel mulţi dintre concetăţenii noştri se vor reîntoarce cel puţin pentru câteva zile în municipiul nostru. În 2011 sărbătoare se va derula în perioada 17 -19 iunie, când sunt aşteptaţi în municipiul nostru peste 600 de medieşeni care locuiesc departe de ţară“ a declarat primarul Teodor Neamţu.

Mediaşul a fost reprezentat la această întâlnirea şi de către consilierii locali Werner Muller şi Pintican Juga Brigitte Ursula, precum şi de episcopul vicar Reinhart Guib.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite