Furtuna de la Mediaş, cea mai puternică din ultimii 11 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Primăriei Mediaş au inventariat astăzi efectele furtunii care s-a abătut sâmbătă seara asupa oraşului.

CITIŢI ŞI

Mii de studenţi sibieni se pregătesc să devină şomeri cu acte în regulă

Anchetă la Consiliul Judeţean pentru auditul la drumul Sibiu – Agnita

Angajaţii primăriei au intervenit sâmbătă seara la tăierea a şase copaci şi au înlăturat de pe căile de acces pietrişul şi materialul antrenat de ape. „De asemenea, au fost sprijiniţi cetăţenii municipiului Mediaş pentru defrişarea unor copaci care din cauza furtunii prezentau un pericol pentru locuitorii din zonă“ spune Floarea Taropa viceprimarul Mediaşului.

Reţeaua de canalizare de la spital va fi schimbată
Aceasta a completat că furtuna a fost cea mai puternică din ultimul deceniu şi s-a declarat mulţuimită de promptitudinea serviciilor abilitate, din cadrul primăriei.  „Prioritatea numărul unu a fost spitalul municipal Mediaş, unde s-au înregistrat probleme la reţeaua de canalizare şi unde, de altfel, începând de mâine se va interveni pentru schimbarea acesteia.

Având în vedere că în ultimii unsprezece ani nu ne-am confruntat cu astfel de situaţii, am fost pregătiţi pentru intervenţie şi ne bucurăm că nu au fost înregistrate pagube materiale, cu atât mai puţin de altă natură. Serviciile abilitate din cadrul primăriei au intervenit prompt pentru înlăturarea efectelor furtunii“ a completat viceprimarul Floarea Taropa.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite