Ilie Carabulea, nervos la ieşirea din sediul DNA: „Dă-te măi de aici, eşti ţigan!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Carabulea
Ilie Carabulea

Omul de afaceri Ilie Carbulea a părăsit sediul DNA Alba Iulia după patru ore. La ieşire a declarat că a fost audiat în calitate de martor.

CITEŞTE ŞI:

ULTIMA ORĂ: Ilie Carabulea, cel mai bogat sibian, se află acum la DNA Alba-Iulia

Ilie Carabulea, cel mai bogat sibian, este învinuit în dosarul de corupţie al procurorului Florin Apostu. A dat şpagă o maşină

Prim Procurorul Florin Apostu şi ofiţerul SRI cercetaţi în stare de libertate

Întrebat de ce a stat atât de mult la audieri, Carabulea a răspuns că „îi place Alba Iulia“ şi că „ne-a plăcut să stăm la cafele, la poveşti“.

Omul de afaceri a fost însoţit de avocatul Mihai Baco, din Alba Iulia. „Aşa este la noi, se povesteşte mult. Am stat la taclale“, a afirmat avocatul.
Ilie Carabulea nu a comentat nici întrebarea jurnaliştilor referitoare la maşina care ar fi dat-o mită procurorului Florin Apostu. „Domnule matale eşti om serios?“, i-a răspuns omul de afaceri jurnalistului.

Intrigat de prezenţa ziariştilor, Ilie Carabulea a răbufnit împotriva unuia dintre ei: „Dă-te măi de aici, eşti ţigan“.

În maşina cu care a plecat Carabulea din Alba Iulia se afla şi avocatul Nicolae Ucă, un alt personaj important al dosarului în care este inculpat procurorul sibian Florin Apostu. „Nu am nimic de spus. O să zic la DNA ce am de spus“, a declarat avocatul.

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite