UPDATE: Ilie Carabulea a ieşit după patru ore de la DNA Alba-Iulia. "Am stat la cafele!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Carabulea a ajuns la sediul DNA în jurul orei 09.00 azi dimineaţă şi a fost audiat aproape patru ore
Ilie Carabulea a ajuns la sediul DNA în jurul orei 09.00 azi dimineaţă şi a fost audiat aproape patru ore

Omul de afaceri Ilie Carbulea a părăsit sediul DNA Alba Iulia după patru ore. La ieşire a declarat că a fost audiat în calitate de martor. Omul de afaceri sibian este anchetat în dosarul de corupţie al prim-procurorului Parchetului de pe lângă judecătoria Sibiu, Florin Apostu.

CITEŞTE ŞI:

Ilie Carabulea, cel mai bogat sibian, este învinuit în dosarul de corupţie al procurorului Florin Apostu. A dat şpagă o maşină

Prim Procurorul Florin Apostu şi ofiţerul SRI cercetaţi în stare de libertate

Ilie Carabulea învinuit alături prim procurorul Florin Apostul în dosarul  DNA

UPDATE ORA 13.35 Întrebat de ce a stat atât de mult la audieri, Carabulea a răspuns că „îi place Alba Iulia“ şi că „ne-a plăcut să stăm la cafele, la poveşti“.În maşina cu care a plecat Carabulea din Alba Iulia se afla şi avocatul Nicolae Ucă, un alt personaj important al dosarului în care este inculpat procurorul sibian Florin Apostu. „Nu am nimic de spus. O să zic la DNA ce am de spus“, a declarat avocatul.

Ilie Carabulea

„Ilie Carabulea este acuzat că i-ar fi dat drept mită o maşină domnului procuror şef. Carabulea va fi chemat luni, la ora 9.00, la DNA Alba Iulia, în calitate de invinuit. Şi colegul nostru Nicolae Ucă, avocat din Sibiu, este învinuit şi va fi chemat miercuri la DNA Alba Iulia“, a declarat avocatul Viorel Jidveian.

Viorel Jidveianu este avocatul lui Tiberiu Popescu, ofiţerul SRI, cercetat altături de prim-procurorul sibian Florin Apostu.

Carabulea a ajuns la sediul DNA Alba-Iulia în jurul ori 09.00.
 
"Am auzit şi eu ce s-a întâmplat (reţinerea prim-procurorului Parchetului Judecătoriei Sibiu şi a unui ofiţer SRI, n.r.), dar nu ştiu nimic altceva despre asta. Nu am nicio legătură. Cunosc, ce-i drept, multe persoane, pentru că funcţia şi legăturile comerciale m-au dus în multe locuri, inclusiv din zona serviciilor. Despre caz însă nu ştiu nimic, nu m-a întrebat nimeni nimic. Nu am nicio problemă", a declarat vineri Carabulea pentru MEDIAFAX.

Cu o avere de 200 de milioane de euro, Carabulea este cel mai bogat om din Sibiu.

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite