INVITAŢIE: De Dragobete, iubeşte româneşte, la Hotelul de Gheaţă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cuplurile de îndrăgostiţi ce doresc să petreacă sărbătoarea dragostei într-un mod cu totul deosebit, pot profita de propunerea reprezentanţilor Hotelului de Gheaţă de la Bâlea Lac.

CITIŢI ŞI

O noapte de neiutat în Hotelul de Gheaţă

Ice Hotel Bâlea Lac somat de suedezi să îşi schimbe denumirea

Gazdele singurului hotel de acest fel din Europa de sud-est au pregătit pentru cei ce le vor fi oaspeţi surprize din cele mai plăcute, muzică de calitate şi atmosferă romantică.

„Cu acest prilej, îndrăgostiţii vor putea vizita binecunoscutul Hotel de Gheaţă, vor servi cina în cel mai romantic mod posibil sau vor putea trăi inedita experienţă a unei nopţi petrecute într-una din camerele obiectivului“, spune Adelina Grigoriu, director de marketing la firma care se ocupă de proiect. .

De asemenea, cei mai romantici dintre vizitatori îşi pot face calde promisiuni de iubire sau îşi pot reafirma dragostea pentru persoana iubită, în frumoasa Biserică de Gheaţă.

Cei care se încumetă să petreacă la peste 2000 de metri altitudine vor plăti foe 300 de lei, de culu, sumă care include  un aperitiv din partea casei, cina “la cald”, în Cabana Bâlea Lac, o noapte “la rece”, în Hotelul de Gheaţă şi mic dejun sau pot opta pentru oferta de 450 de lei, de cuplu, caz în care vor fi răsfăţaţi cu cocktailuri de bun-venit, cina “la rece” în Hotelul de Gheaţă, o noapte “la cald” în Cabana Bâlea Lac şi mic dejun.

Oferta celor de la Hotelul de Gheaţă este valabilă până în 27 februarie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite