INEDIT- Înviorare în pijamale, în centrul Sibiului (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înarmaţi cu periuţe şi pastă de dinţi şi îmbrăcaţi în pijamale, câţiva tineri şi-au făcut înviorarea de dimineată în Piaţa Mare a Sibiului.

CITITI SI:

25 de ore de teatru,non-stop,la Sibiu

Organizatorii maratonului de teatru de la Sibiu au arătat, în această dinineaţă, că pasiunea pentru cultură nu are limite.După o noapte plină de spectacole, susţinute în diferite locaţii, mai mulţi studenţi de la Actorie şi actori sibiani şi-au reîncărcat bateriile prin-o serie de exerciţii inedite, desfăşurate în centrul oraşului.

image

Îmbrăcaţi în pijamale, participanţii s-au spălat pe dinţi, după care au luat parte la o serie de exerciţii fizice, care să îi ţină în formă pe parcursul întregii zile.

„Ne bucurăm că am avut spectatori care au stat alături de noi toată noaptea, cât şi turişti care veniseră să viziteze Sibiul, i-am asimilat şi i-am atras alături de noi. Acum am venit la acest «workshop de înviorare», am învăţat să ne spălăm pe dinţi corect şi frumos şi am făcut suficientă mâncare pentru toată ziua aceasta de 27 martie “,a spus Bogdan Sărătean, unul dintre organizatorii evenimentului.

image

Maratonul dedicate Zilei Modiale a Teatrului va continua până diseară, cu alte spectacole susţinute în cafenele, săli de spectacol şi chiar în Mall.

Evenimentul se va incheia cu un concert rock,l sustinut de "Rock Paper Scissors", de la ora 23.00,in Music Pub.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite