25 de ore de teatru, non-stop, la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sub sloganul „RESPIRĂ. TEATRU“, Sibiul găzduieşte primul maraton teatral. Evenimentul, ocazionat de Ziua Mondială a Teatrului, începe sâmbătă, la ora 19.00 şi se termină a doua zi, la ora 20.00. În tot acest timp, în diverse spaţii din Sibiu, se va juca teatru fără oprire

CITIŢI ŞI

Studenţii de la Actorie participă la Festivalul de Teatru Academic de la Dakovo

Startul la maratonul teatru va fi dat în compania lui Horaţiu Mălăele. Astfel, sâmbătă, ora 19.00, celebrul actor ne va vorbi, la Sala Thalia, despre dragoste, despre mamă, despre partid, într-o pleiadă de poezii reunite sub genericul "Sunt un orb".

Spectacolele de teatru continuă la Sala Studio a Teatrului Naţional “Radu Stanca”, la sala “CAVAS” din incinta Facultăţii de Litere, în ATRIUM Classic Café şi în Music Pub. „Se vor juca spectacole de calitate, premiate la festivalurile de gen.Programul va fi făcut în aşa fel încât sibianul îndrăgostit de teatru, cel care e dispus să nu doarmă o noapte şi să «Respire. Teatru», alături de organizatorii evenimentului, să poata vedea toate spectacolele“, transmit organizatorii.

Înviorarea se face în pijamale

Cei care rezistă toată noapte la spectacole sunt aşteptaţi duminică dimineaţa, la ora 10.00, la o înviorarea în Piaţa Mare din Sibiu, tot sub semnul teatrului. „Tot ce pot să vă dezvălui este că se vor purta pijamale, iar participanţii sunt rugaţi să îşi aducă periuţe şi pastă de dinţi. Sperăm că fântâna arteziană din Piaţa Mare va fi pornită“, a spus Bogdan Sărătean, unul dintre organizatori.

La miezul zilei, Horaţiu Mălăele dă întâlnire din nou, pentru o discutie şi o sesiune de autografe asupra volumului “Horaţiu despre Mălăele”.Maratonul se va încheia duminică seara, după ora 23.00, în music Pub, cu un spectacol de încheiere.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite