Horoba îl atacă pe Eric de la Gaz Metan: „Nu putem să tolerăm un jucător ce s-a expus ca MĂSCĂRICI”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gaz Metan îl va sancționa pe brazilianul Eric, pentru că nu a venit la timp la echipă. Cel mai bun fotbalist al anului 2010 în România a fost atacat dur de directorul executiv Ioan Horoba, care l-a făcut ”măscărici” pe fotbalistul Mediașului.

CITIȚI ȘI:

VIDEO - Nemţii vor acţiuni la clubul de fotbal CSU Voinţa Sibiu

Gaz Metan Mediaş pregăteşte returul la Sovata şi în Antalya

Paszkany: "Pe Eric îl vrem în continuare!"

Vedeta și golgeterul celor de la Gaz Metan Mediaș a fost criticat dur, joi de către Horoba, la conferința de prezentare a atacantului Florin Bratu. Horoba a spus că Eric trebuia să vină pe data de 9 la Mediaș, dar nu a venit.

”Eu știu că va veni vineri la echipă. El are contract semnat pe încă patru ani și jumătate. El are și o cerere către agenția lui Metropolitan să joace la Mediaș. La noi nu a venit nimeni pentru Eric. Din păcate în fotbalul românesc sunt tot felul de samsari care au sărit acum să îl sfătuiască pe Eric. Am demarat acțiunea disciplinară împotriva lui, pentru că nu putem tolera un jucător care a călcat pe bec și Eric a făcut-o. Nu a respectat nici contractul pe care l-a avut în relația cu presa. Desele interviuri și expunerile de măscărici. Iertați-mi afirmația. L-a luat valul spun eu” a declarat Horoba.

Riscă sancțiuni financiare
Oficialul Gazului a mai declarat că Eric riscă să fie sancționat drastic de gruparea cu care este încă sub contract.

”Noi ne-am purtat cu el exemplar în trei ani și jumătate... e un episod neplăcut. I-am trimis înștiințarea că dacă nu se prezintă la echipă va fi sancționat. Poate să riște o sancțiune de 25 la sută din valoarea contractului său” a mai spus Horoba.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite