Gratis pentru tineri la evenimentele culturale şi sportive organizate de Primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este vorba de evenimentele de pe agenda cultural-sportivă si la cele la care primăria municipiului Sibiu este coorganizator, partener sau cofinaţator.

CITIŢI ŞI:

Festineret – primul festival de cartier din Sibiu

Spectatorii de la Artmania pot aduce bicicletele gratis cu trenul la Sibiu

Programul complet al Transilvania Fest

Copii şi tinerii cu vârsta până în 18 ani vor putea intra de luna viitoare fără să mai achite vreo taxă de intrare la zeci de evenimente vor avea loc în urbea de pe Cibin, graţie unei decizii luată de consilierii locali la ultima şedinţă ordinară. Este vorba de evenimentele de pe agenda cultural-sportivă si la cele la care primăria municipiului Sibiu este coorganizator, partener sau cofinaţator.

„Nu vor intra toţi cei care merg la un eveniment. Vor fi gratuite doar cinci la sută din locurile disponibile, dar nu mai puţin de 20 de locuri”, a explicat consilierul Eugen Mitea, iniţiator al acestui proiect. Prima ocazie mai importantă este festivalul de muzică rock, Artmania, care are loc la mijlocul lunii viitoare în Piaţa Mare. De asemenea spectacolele de la Teatrul Gong sau Festivalul Artei Lirice intră sub incidenţa acestei decizii. „Şi la meciurile de baschet ale echipei CSU Sibiu se va aplica această hotărâre” a mai explicat iniţiatorul proiectului.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite