Gaz Metan s-a înţeles cu primarul Iohannis şi joacă meciurile pe Municipal la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii clubului de pe Târnava Mare au ajuns la un acord cu primarul Sibiului, Klaus Johannis, şi finanţatorului Clubului Voinţa, Ioan Hămbăşan, iar Gaz Metan va juca primele partide ale turului de campionat la Sibiu.

CITIŢI ŞI:

Transgaz are stadionul din Mediaş până în 2038

Eric de Oliveira: „Nu prea am încredere că Brazilia ia Cupa Mondială”

Gaz Metan Mediaş se mută la Sibiu!

Este vorba de disputarea meciurilor din turul campionatului 2010 - 2011 până în momentul în care se va putea juca pe Stadionul Gaz Metan, echipa lui Cristian Pustai va juca pe municipalul sibian. Lucrările de refacere de la stadionul Gaz Metan au început iar termenul de finalizare undeva la începutul lunii octombrie.

„Ca urmare primele 4 sau 5 etape din acest tur de campionat le vom disputa la Sibiu. Am optat pentru Sibiu deoarece stadionul de acolo ne oferă condiţii foarte bune. Le mulţumim autorităţilor locale, primarului Iohannis şi celor de la Voinţa Sibiu, pentru faptul că au fost alături de noi şi ne-au sprijinit. Mizăm pe publicul din Sibiu şi credem că fotbalul va reînvia şi la Sibiu odată cu promovarea echipei Voinţa în liga 2”, a declarat preşedintele lui Gaz Metan, Corin Emil Cindrea

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite