Eric de Oliveira: „Nu prea am încredere că Brazilia ia Cupa Mondială”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brazilianul de la Gaz Metan trăieşte la maxim în faţa televizorului partidele naţionalei lui Dunga, dar este sceptic în şansele „Cariocas” de a câştiga Campionatul Mondial din Africa de Sud.

CITIŢI ŞI:

Cristi Pustai a semnat un contract pe un an cu Gaz Metan Mediaş

Gaz Metan Mediaş joacă un amical cu campioana Ungariei

VIDEO – Voinţa Sibiu a promovat în liga 2 cu primarul Iohannis în tribună

Aflat la Mediaş în cantonament cu gruparea de liga 1 din oraş, mijlocaşul Eric de Oliveira nu ratează partidele echipei sale naţionale la Mondialul African. Cu tricoul naţionalei şi cu şapca galbenă pe cap, Eric trăieşte la maxim meciurile jucate de gruparea braziliană în Africa de Sud. „Ar fi al doilea carnaval la mine acasă la Rio de Janeiro dacă luăm Cupa Mondială. Echipa e disciplinată şi într-o formă bună. Ar fi nebunie în Brazilia dacă reuşim să luăm trofeul” a mărturisit Eric.

Rezervat şi sceptic

Chiar dacă vrea ca Brazilia să ia trofeul cel mai râvnit în fotbalul mondial, Eric a fost sincer în privinţa şanselor în această privinţă pentru Dunga şi ai săi elevi. „Cred că Brazilia va ajunge departe la această Cupă Mondială. Din păcate io nu prea am încredere că va câştiga campionatul, dar îmi doresc foarte tare lucrul acesta” a mai spus fotbalistul lui Gaz Metan Mediaş.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite