Gaz Metan ridiculizată la Mioveni. Horoba s-a enervat după 2-4 cu Dacia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săndulescu, Tănasă (de două ori) şi Olteanu, au adus o înfrângere care încinge spiritele la Mediaș. Directorul general al clubului a mărturisit că a fost dezamăgit de apărarea echipei. Horoba spune că nu se pune problema unei demiteri a antrenorului Cristi Pustai.

CITIȚI ȘI:

Gaz Metan a avut VOINȚĂ cu Sibiul. Mediașul a învins cu 3-0 GALERIE FOTO

Gaz Metan joacă în 10 septembrie cu Steaua, iar Voința o zi mai târziu cu Sportul

Pelici după remiza Voinței cu Pandurii: ”Mingote a fost providențial pentru gorjeni”

Fanii CS Mioveni au avut, aseară, parte de un meci pe care l-au visat de mult timp, iar cei din Mediaș de un adevărat coșmar. Sub comanda noului antrenor Vasile Stan, galben-verzii au reuşit să spargă gheaţa şi să obţină prima victorie din acest campionat, în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, scor 4-2.

Primul gol al partidei a venit în minutul 3, marcatorul fiind Săndulescu, care a deschis scorul printr-o lovitură de cap din şase metri.

În debutul reprizei secunde, Tănasă reuşeşte aceeaşi performanţă, iar în minutul 62 acelaşi jucător înscrie din nou cu un şut la colţul lung. În minutul 80, scorul devine 4-0 pentru CS Mioveni, odată cu golul înscris de Mihai Olteanu.

Zaharia şi Roman au mai spălat din rușine, punctând pentru 4-2, acesta fiind de departe cel mai slab meci al medieșenilor, după umilința cu 0-5, cu Dinamo din etapa a II-a.

Horoba a pus tunurile pe fundași

Directorul general al clubului din Mediaș a mărturisit la finele partidei că dacă știa că Gazul va juca așa de slab, nici nu mai mergea la Mioveni.

"Dacă ştiam ce scor o să fie nu mai veneam la meci. A fost o seară neagră pentru mine şi pentru jucători. Chiar dacă sîntem obosiţi şi avem mulţi jucători accidentaţi, nu cred că era voie să pierdem. Am avut 3 pe teren care au fost foarte slabi, Vukadinovici, Buzean şi Ciucă. A fost bulevard în apărare, au prins o zi extrem de slabă. Sunt convins că echipa îşi va reveni, nu se pune problema să ne despărţim de Cristi Pustai", a spus Ioan Horoba la DigiSport.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite