Gaz Metan a învins Pandurii după o super reuşită a brazilianului Eric de Oliveira (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Pustai
Cristi Pustai

Medieşenii s-au chinuit în prima repriză, dar după pauză a ieşit la rampă Eric, care l-a lobat pe Mingote de la peste 25 de metri. Mediaşul este deocamdată pe 4 în liga 1, după ce Rapidul a pierdut aseară la Bistriţa. Înainte de începerea partidei s-a ţinut un minut de reculegere în memoria victimelor catastrofei din Japonia.

CITIŢI ŞI:

Studenții luptă pentru supremație la ”Cupa Studentului la Fotbal”

Super petrecere pe snowboard la Bâlea Lac, week-end-ul acesta

Teama antrenorului Cristi Pustai, legată de meciul cu Pandurii, s-a adeverit doar pentru jumătate de partidă. Gaziştii au jucat modest în primele 45 de minute, dar au avut norocul că gorjenii lui Grigoraş au stat şi ei la "cutie" şi nu au ameninţat periculos poarta lui Pleşca.

Certaţi la pauză medieşenii au ieşit cu o altă atitudine de la vestiare, semn că şi huiduielile publicului nu le-au picat tocmai bine.

Încăpăţânarea lui Pustai de a îl folosi pe Eric de Oliveira încă din primul minut, în ciuda faptului că se vede că brazilianul nu este complet refăcut după accidentarea care l-a ţinut pe tuşă în această iarnă şi că mai are de dat jos şi câteva kilograme acumulate în plus, a dat roade în minutul 55. Eric a trimis o torpilă lobată de la peste 25 de metri, iart mingea s-a oprit în vinclu, direct în poarta nefericitului Mingote.

Descătuşaţi de această reuşită gaziştii au insistat, iar golul doi a picat oarecum firesc în minutul 63. Fundaşul Zaharia, revenit şi el după o absenţă mai lungă, în primul 11, a reluat cu capul, din corner, de la aproximativ 4 metri, direct în poarta lui Mingote, o centrare a aceluiaşi Eric.

Mediaşul a acumulat acum 37 de puncte şi poate visa cu ochii deschişi la un loc fruntaş în acest sezon.

Gaz Metan Mediaş:

12. Pleşca - 16. Zaharia, 19. Fl. Lazăr, 13. Akaki, 29. Vukadinovici - 21. Todea, 5. Munteanu (20. Roman '46) - 27. Eric (17. Dudiţă '67), 15. Hoban, 22. Pârvulescu (6. Bozeşan '84) - 18. Bawab. Antrenor: Cristian Pustai.

Pandurii Târgu Jiu:

80. Mingote - 2. G. Matei (25. Pleaşcă '46), 21. Chiricheş, 3. Viera, 29. Grecu - 14. Voiculeţ, 20. Vranjes - 16. Nistor (9. Apostu '75), 5. Pintilii, 17. Brata (18. Stromajer '60) - 27. Lemnaru. Antrenor Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Bawab ' 49 / Chiricheş '17, Matei '19

Arbitri: Mihai Prodan (central) - Micloş Nagy, Petru Gaşpar (asistenţi) - Zoltan Erdei (rezervă).

Observatori: Nicolae Grigorescu, Adrian Ionescu.

La meci au asistat aproximativ 4.000 de spectatori.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite