Super petrecere pe snowboard la Bâlea Lac, week-end-ul acesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai buni snowboard-eri şi fotografi din ţară îşi dau întâlnire în acest week-end la Bâlea Lac, la Cabana Paltinu.

CITEŞTE ŞI:

Colegiul Gheorghe Lazăr din Sibiu are propria cupă de schi alpin şi snowboard

Sibiu: s-a încheiat Cupa Loteriei la schi. Vezi câştigătorii premiilor de aproape 10.000 de lei

H2O şi Burn organizează în acest sfârşit de săptămână o noua ediţie a Photoride, eveniment ce îmbină fotografii senzaţionale cu snowboard-eri talentaţi şi şmecherii realizate în săritură. „Riderii sunt invitaţi să facă ce ştiu ei mai bine, adică să se dea, iar fotografii au două zile la dispoziţie să surprindă cele mai bune zece instantanee şi să le înscrie în una dintre categoriile de concurs. . Snowboard, freeski şi fotografie la pachet, într-un concurs din care lipseşte cu desăvârşire factorul de stres”, a declarat, Maria Georgescu-Tudor PR manager al H2O Sport Events. Categoriile sunt diverse, de lacea mai bună fotografie - secţiunea principală, până la cea mai bună fotografie peisaj sau cea mai amuzantă fotografie.

Premii generoase

Totalul premiilor se ridică la 8.000 de lei, premiile pentru fiecare categorie fiind împărţite între fotograf şi riderul din poza câştigătoare, cu condiţia ca ambii să fie înscrişi în concurs. Doi fotografi şi doi rideri profesionişti vor face parte din juriu, iar un al cincilea vot aparţine publicului, câştigătorii fiind stabiliţi în urma realizării unei medii a notelor obţinute.

Cei mai experimentaţi practicanţi de snow-board s-au întrecut în piruete pe pârtia din Păltiniş

Toate pozele înscrise în concurs vor fi expuse online pe pagina de Facebook a evenimentului. Tot evenimentul va fi împărţit sâmbătă seara de o super petrecere, cu  DJ Bully şi DJ Shaka. Photoride debutează în această seară cu sosirea participanţilor de la Bucureşti, însă sesiunea de concurs şi săriturile încep oficial mâine de la ora 10.00.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite