Gaz Metan a bătut Brăneştiul cu 3-2 graţie brazilianului Eric de Oliveira

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medieşenii au învins la Buzău, dar au avut emoţii pe final, când Brăneştiul a fost aproape de egalare în prelungiri. Mediaşul joacă duminică, la Sibiu, cu FC Timişoara.

CITIŢI ŞI:

Eric: "Ne batem cu Mediaş pentru Europa League"

Velickovici de la Elba a semnat cu Gaz Metan Mediaş

Gaz Metan s-a înţeles cu primarul Iohannis şi joacă meciurile pe Municipal la Sibiu

Gaz Metan Mediaş a fost o echipă mult mai experimentată şi a avut un jucător de clasă, Eric de Oliveira, care a marcat de două ori în minutele 23 şi 74, iar Zaharia a înscris şi el golul doi al Mediaşului în minutul 28. Ilfovenii au sperat să întoarcă rezultatul după ce au redus din handicap, 1-2, în finalul primei reprize, sau măcar să egalaze în ultimele minute ale partidei. Gaz Metan se află la al treilea an consecutiv în Liga I, după ce în sezonul 2008-2009 s-a salvat profitând de retrogradarea forţată a formaţiei FC Argeş, iar în sezonul trecut a încheiat campionatul pe locul 10.

Pustai bucuros de succes

Antrenorul echipei Gaz Metan Medias, Cristian Pustai, a declarat că echipa sa a câştigat pe terenul Victoriei Brăneşti datorită experinţei superioare în Liga I şi a maturităţii.

"A fost un meci greu. Ştiam că vom întâlni o nou promovată care dorea să înceapă bine. A fost un joc spectaculos, s-a jucat de la egal la egal, pe contre, cu cinci goluri, doua penalty-uri şi multe ocazii de ambele parti. Mă bucur că am reuşit să începem cu o victorie, s-a vazut că am fost echipa mai matură şi am transformat acest avantaj pe teren", a spus Pustai.

Victoria Brăneşti - Gaz Metan Mediaş 2 - 3 (1-2)

Brăneşti: Cernea - Maghici (Simion 61), Sg. Bar, Velicu, Nicola - D. Popa, A. Chiriţă, Olariu, Nicoară (Zuluf 82) - Coman (C. Prodan 68), B. Oprea
Antrenor: Ilie Stan.
Gaz Metan: Buchta - R. Zaharia, Akaki, Fl. Lazăr, Pîrvulescu - Todea, Kubala (Miclea 67) - Al. Munteanu, Eric (Trtovaci 83), Hoban - Aganovici (Liţu 80)
Antrenor: Cristian Pustai
Gol: Olariu 39 (pen.), B. Oprea 90+1 / Eric 21 (pen.), 75, R. Zaharia 28
Stadionul „Gloria" Buzău: 5.000
Arbitru: Robert Dumitru

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite