Fostul gazist Cristi Bud pleacă la Khazar Lankaran, după Mircea Rednic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul lui CFR Cluj, Cristian Bud, este foarte aproape de un împrumut la Khazar Lankaran, formaţie antrenată de Mircea Rednic. În zilele următoare, cele două cluburi vor perfecta transferul, pentru suma de 250.000 de euro

CITEŞTE ŞI:

Pustai: „Gaz Metan nu se va face de râs în Europa League”

Horoba: „Mă bucur pentru Gaz Metan că joacă în Europa League! Meritam acest lucru!"

VIDEO - Nuntă mare în Liga I! Eric a spus „Da!” cu zâmbetul pe buze! (GALERIE FOTO)

Coşmarul lui Cristian bud la CFR Cluj este pe punctul de a se încheia, cel puţin pentru moment. Venit la Cluj în returul sezonului 2009-2010, atacantul a avut o evoluţie foarte bună, CFR câştigând titlul, Bud a suferit un regres în perioada următoare şi nu a confirmat cei 700.000 de euro pe care clubul i-a achitat celor de la Gaz Metan Mediaş pentru transferul său. Declinul lui Bud a început când antrenorul din vremea respectivă, Andrea Mandorlini, nu l-a inclus în planurile sale pentru Champions League.

Lăsat în afara listei pentru cupele europene, fotbalistul a fost extrem de afectat, iar evoluţiile sale ulterioare au fost mult sub nivelul aşteptărilor. La finalul unui sezon în care a jucat sporadic, reuşind să înscrie doar două goluri, Bud a fost anunţat de conducere să-şi caute echipă deoarece nu face parte din lotul pentru sezonul următor. Dorit insistent şi la Astra de Tibor Selymes, în cele din urmă jucătorul va alege un transfer în străinătate, la azerii de la Khazar Lankaran, unde va evolua sub formă de împrumut în sezonul următor.

Surse din interiorul clubului clujean spun că cele două părţi s-au înţeles deja şi CFR va încasa 250.000 de euro în schimbul cedării fotbalistului sub formă de împrumut, deşi iniţial Paszkany nu era dispus să cedeze sub 400.000 de euro. „Bud e ca şi transferat, mai sunt doar mici detalii de pus la punct. În zilele următoare se vor parafa actele. Mircea Rednic îl doreşte pe jucător, iar acesta agrează transferul, mai ales că în echipă mai sunt şi alţi români“, a dezvăluit un apropiat al jucătorului. Salariul acestuia va fi de 100.000 de euro pe sezon, cu 40.000 mai mult decât câştiga în Gruia.

În acest moment, la Khazar Lankaran evoluează alţi şase români: Piţ, Scarlatache, Doman, Andrei Muresan, Iordache şi Arbănaş.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite