Folk şi poezie, în acest week-end, la Teatrul Gong din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicu Alifantis este printre participanţii la eveniment
Nicu Alifantis este printre participanţii la eveniment

Iubitorii baladelor la chitară au un motiv special să ajungă la Teatrul Gong, în acest sfârşit de săptămână. Aici are loc Festivalul Naţional de Muzică Folk şi Poezie, eveniment ajuns anul acesta la cea de-a VII-a ediţie.

CITIŢI ŞI

Ultimele pregătiri pentru Festivalul Ars Hungarica

Festivalul debutează mâine seară, la ora 18.00, cu prezentarea expoziţiei de fotografie „ Culoare şi Lumină“, realizată de studenţii de la Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca.

De la ora 19.00, actriţele Ioana Blaga Frunzescu, Monica Baldea, Raluca Neacşu şi Barbara Crişan vor susţine recitaluri de poezie, dedicate memoriei poetului Adrian Păunescu. Acestea vor fi urmate de momente speciale, susţinute de grupul Fox Studis, Grupul Poesis, Ada Milea şi Nicu Alifantis, care vor încânta publicul cu recitaluri de 45-50 de minute, după texte culese din creaţia unor mari poeţi naţionali.

A doua zi de festival începe de la ora 19.00, cu un recital de poezie al actriţei Ioana Blaga Frunzescu şi va continua cu alte trei recitaluri de excepţie, care îi vor aduce în faţa publicului pe Laurenţiu Stoian, Mircea Vintilă şi Victor Socaciu.

Preţul biletelor pentru ediţia de anul acesta a festivalului este de 25 de lei, respective 10 lei, pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite